17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Atak deresi ıslah ediliyor

EPÇİLER KÖYÜ ATAK DERESİ ISLAH EDİLİYOR

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Epçiler Köyü Atak Deresi Taşkın Koruma İhalesinin 25 Mayıs 2010 tarihinde Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirileceğini açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçtiğimiz yıl yaz mevsiminde meydana gelen sel afetinde taşkınlara neden olan Bartın il genelinde toplam 16 adet yeni taşkın koruma tesisi arasında yer alan Bartın Merkez Epçiler Köyü Atak Deresi taşkın koruma işinin 2010 yılı yatırım programına alındığını ve proje çalışmalarının ardından yapım ihalesine geçildiğini belirtti. Milletvekili Tunç, "25 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilecek ihalenin ardından Epçiler Köyü Atak Deresi ıslah edilerek, taşkın koruma tesisleri yapılacak ve bu sayede Epçiler Köyü taşkınlardan korunacak" dedi.

Geçtiğimiz yaz mevsiminde meydana gelen sel taşkınlarının ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, DSİ 23. Bölge Müdürü Bayram Tiryaki ve DSİ Bartın İl Müdürü Mehmet Karaçoban ile birlikte incelemelerde bulunmuş ve taşkınlara neden olan bölgelerde taşkın koruma çalışmalarını başlatacaklarını açıklamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 15:27:02
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 18:28:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?