18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Ayakkabı fiyatları şaşırtıyor

AYAKKABI FİYATLARI GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

Ayakkabıcılıkta zincir mağazalar oluşturma yolunda hızlı adımlar atılıyor.

Bazı üretici firmaların kendi zincirlerini oluşturmasının yanında farklı üreticilerden standart kalitede mal temin ederek satan firmalar da kendini gösteriyor. Bartın'da açılan CHİ mağazalarında satışa sunulan ayakkabı fiyatları ise görenleri şaşırtıyor.

CHİ mağazaları, 12 yıllık deneyim ile tüketicilere hizmet vermeye çalışıyor. Birçok ayrı mağazada, standart kalitede, uygun fiyatta tüketicilere hizmet veriyor. CHİ mağazaları, son günlerde okul ihtiyacını karşılamaya çalışan ailelerin uğrak merkezi oldu. Gerçek deri ayakkabıyı 15 liraya tüketiciye sunan Chi mağazalarına uğrayan tüketiciler, fiyatları gördüğünde şaşkınlığını gizleyemiyor. Chi'de spor ayakkabı 13 lira, çocuk kaban, eşofman takımı 20 lira, Chi markasının garantisi altında satışa sunuluyor.

Chi mağazası yetkilileri, her bütçeye ve her yaşa uygun bol ürün, çeşitli ve hizmet kalitesiyle hizmet sunduklarını söyledi.

Mağaza çalışanları, Chi mağazalarının amacının daha çok vatandaşa ulaşarak ucuz ve kaliteli alışveriş heyecanını herkese yaşatmak olduğunu söyledi.

AYAKKABI FİYATLARI GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 17:22:00
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 12:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 217.191.95.xxx Tarih : 3.09.2010 15:52:55

fiyatlara bakiyorum gercek deri ayakkabi 15 tl deniyor insanin hadi len demesi geliyor 15 tl ye gercek deriyi nasil verirzin  hadi diyelim 15 tl ye veriyorzun  peki bizler tüketici olarak öncelerden bu 15 tl  eden deri ayakkabilarina dünyanin parasini verirken  ENAYiMiYDiK  diye adama zormaslarmi