17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Aydın, güven tazeledi

AYDIN, GÜVEN TAZELEDİ

Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Bartınspor'da olağan genel kongre yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Ercan Aydın, üyeler tarafından tekrar başkanlık görevine getirildi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Metin Ulukavak, Halil Gün ve Taşkın Balta tarafından gerçekleştirildi.

Kongreye Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Çetin, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, Has Parti İl Başkanı Mustafa Küçüktabak, MHP Bartın Milletvekili adayı Sezi Bilgin, Bartınspor üyeleri, delegeler ve taraftarlar katıldı.

Bartınspor Kulübü Başkanı Ercan Aydın, "1992 yılından buyana Bartınspor'a desteklerimi sağlıyorum. Kongre öncesi aday olmayacağımı açıklamıştım. Adaylık merakımda yoktu. Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın ve Sayın Hüseyin Çetin'in ve diğer arkadaşlarımızın destekleri ile tekrar aday oldum. Başkanlık için aday varsa ben üzerime düşen görevi yeniden yapacağıma ve Bartınspor'a desteklerimi her zaman vereceğimi dile getirdim. Her zaman için Çek'imi vermeye hazırdım. O yüzden adaylık düşüncem yoktu. Belediye Başkanı Cemal Akın Bartınspor'a Belediyenin biraz daha fazla destek sağlamak için yeni projeler üretileceğini ve BAL Liginde giderlerin daha fazla olduğu için yeniden oturulup konuşulması gerektiğini dile getirdi. İnkum'da bazı yerler, limandan bazı kaynaklar Bartınspor'a verilirse doğrusu çok rahatlarız. Bartın Belediyesi yüzbin lira destek sağladı. Bir yüz bin lira daha destek verilmesi halinde bizim işimiz çok daha kolay olacaktır. Biz geçtiğimiz sezon sadece 30 bin lira ile şampiyon olamadık. Devre arasında eğer 2 transfer yapabilseydik, biz bu sezonu şampiyon olarak tamamlayacaktık. Ben hayatımda hiçbir kimseye mahcup olmadım. Futbolcularımızın alacakları varken, transfer yaparak bütün paramızı oraya aktarmakta yanlış olurdu. Ama inşallah bu sezon bütçemizi daha iyi yaparak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimde canı gönülden mücadele ettiler. Onları da bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah yeni sezonda yeni ekibimizle daha başarılı oluruz. Bu takım 1935 yılında kurulmuş bir takım. İkinci liglerde, üçüncü liglerde futbol oynamış bir takım. Tamam, Bölgesel Amatör Ligine düşmüş olabilir. Bugün birinci ligde mücadele eden Erzurum Spor, Zonguldak Spor ve daha aklımda kalmaya takımlar Bal liginde mücadele ediyor. Artık milletvekillerinin spor'a katkılarını sağlamaları gerekiyor" dedi.

Kongreye katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da, "Ben de Bartınspor üyesiyim. Bartınspor'a Belediyemiz her zaman desteklerini sağlamıştır ve sağlayacaktır. Ercan Aydın kardeşim görevini bırakacağını açıkladı. Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Çetin, Ercan Aydın ile birlikte oturarak belediyemizin Bartınspor'a daha fazla yardım nasıl yapılabileceğini ve yardım kaynaklarını nasıl oluşturacağımızı konuştuk. Yeni yönetim listesini nasıl oluşturalım, bunu konuştuk. Ercan Aydın'a görevine devam etmesi ve aday olması yönünde görüşlerde bulunduk ve aday olması gerektiğini söyledik. Bugün de başkanlık adaylığını koydu ve yeniden göreve geldi. Görevinde başarılar diliyorum. Allah kolaylıklar versin. İnşallah Bartınspor yeni sezonda daha iyi yerlere gelecektir. Belediyemiz yardımlarını biraz daha fazla yapacaktır. Ercan Aydın'ın da dile getirdiği üzere çiçek göndererek destek sağlanamaz. Artık birlik olunması gerekiyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 14:31:02
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 17:16:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?