17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bahçecik'in su sıkıntısı yok

BAHÇECİK KÖYÜNÜN SU SIKINTISI YOK

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Bahçecik köyünün 5 mahallesinden 4'ünün su sorunu kalmadı.

Bahçecik Köyü Muhtarı Barış Gökalp, 3 ay içerisinde yapılan çalışmalar ile birlikte köydeki 5 mahalleden 4'ünün su sıkıntısının giderileceğini söyledi.

 Köy Muhtarı Gökalp, "Biz hizmet için varız. Hakkımda çıkan iddialar asılsızdır. Karalamaya yöneliktir. Muhalefet olanlar böyle bir iş yapmıştır. Ben kesinlikle iddia edildiği gibi toplanan hiç bir parayı harcamadım. Diyanetten alınan herhangi bir para yoktur. Karar defteri ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar da asılsızdır. 11 Aralık 2009 tarihinde Maliye tarafından Bartın, Ulus ve diğer ilçelerindeki muhtarların karar defterleri incelenmiştir ve köyümüz ile ilgili olan karar defterinde herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmamıştır. Biz hizmet için varız. Köyümüzü daha iyi yerlere getirme uğraşındayız. Vereceğimiz hesabımız yoktur. Alnımız açıktır. Bu tür karalama kampanyalarına halkımızın itibar etmemesi isterim" dedi.

Bahçecik Köyü Muhtarı Barış Gökalp, Karabük Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak Ulupınar ile Alabaş köyü arasında yol kenarlarındaki ağaçları korumaya aldıklarını, doğal güzelliğin bozulmaması için bölgedeki tüm yaşlı çınar ağaçları ile ortaya güzel görünüm veren yol kenarındaki 15 metre mesafedeki ağaçların koruma altına alındığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 16:37:03
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 17:38:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?