17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

BAKİAD üyelerinden Rektör'e ziyaret

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın halkıyla kucaklaşarak, ortak akıl ve tecrübenin devreye sokulmasıyla kısa sürede üniversiteleşme yolunda hızlı bir yol almak istediklerini söyledi.


Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Dikyurt ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın halkı ile üniversite arasında bir yumak halinde gönül birliği içerinde üniversiteleşme aşamasını tamamlamak istediklerini dile getirdi. Bartın Üniversitesi'nin üniversiteleşmesi yolunda ellerinden gelen desteği her zaman vereceklerini ifade eden BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, yıllardır Bartın'ın özlemini duyduğu hayalin gerçekleştiğini üniversitenin Bartın'ın çehresini değiştireceğini belirtti. Bartın Üniversitesi'nin kampüs alanının yapılacağı arazi seçiminin planlanarak biran önce her türlü teknolojik imkanlarla fiziki yapılaşmasını tamamlayıp bütün fakülteleriyle öğretime açmak istediklerini açıklayan Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın Üniversitesi'ni kendi adına değil, Bartın'ı bilimsel çalışma ve başarılarıyla ülke gündemine taşıyarak Dünyaya açılan penceresi haline getirmeyi hedeflediklerine dikkat çekti. Toplumsal kalkınmada ticaret ve sanayi alanında payı olan bütün paydaşları üniversiteleşme sürecine dahil etmek istediklerini anlatan Rektör Prof. Dr. Kaplan, ortak akıl ve tecrübelerin devreye sokulmasıyla hedeflere bir bir ulaşılacağını söyledi.
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'a makamında “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ziyaret sonunda Rektör Kaplan'a pirinç vazo hediye verdi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 15:55:47
Güncelleme :9 Ekim 2008 Perşembe 16:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?