17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

BAKİAD'dan işadamlarına hizmet

BAKİAD, Bartın'daki işadamlarını İstanbul CNR Expo ve Cevahir'de yapılacak olan İş Geliştirme ve Ticaret zirvelerine götürecek.


Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Dikyurt, 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo'da yapılacak olan MARİFED İş Geliştirme Platformu 2008 ve 18-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul Cevahir Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan “Türkiye Orta ve Doğu Avrupa Dış Ticaret Köprüsü” zirvelerine davet etti. Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON'un Marmara Federasyonu olan Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu MARİFED tarafından düzenlenen Marifed İş Geliştirme Platformu 2008 etkinliğinin 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo 5. Hall'de yapılacağını bildiren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, değişen ve gelişen ticaret dünyasında Bartınlı iş adamları ve üyelerinin ufkunu açacak olan ve onlara ticari alanda yeni fırsatlar ve fikirler sunacağına inandıkları MARİFED'in bu programına Bartınlı iş adamlarını ve üyelerini ısrarla beklemekte olduklarını vurguladı.

Bu programda işadamlarının Türkiye'nin en önde gelen firma sahipleriyle birebir görüşebileceklerini, bayilikler alabileceklerini, yeni ürünleri görebilecek ve ortaklıklar kurabileceklerini anlatan Dikyurt, ayrıca Proje Meydanı etkinliğinin içeriği olarak bu meydanda iş dünyasına yönelik proje, inovasyon, icat veya ortak yatırımlar konusunda imkanları ortaya koyarak projelerin tüm tarafları bir araya geleceğini söyledi. Bartınlı işadamlarına verimli olacağını düşündükleri platformda Ambalaj Sanayi, Ayakkabı Sanayi, Demir-Çelik, Demir Dişli Metaller Sanayi, Deri ve Deri Ürünleri Sanayi, Elektrik ve Elektronik Sanayi, İlaç Sanayi, İletişim ve Otomasyon Sanayi, Kimya Sanayi, Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sanayi, Kuyumculuk ve Mücevherat Sanayi, Madencilik, Makine ve İmalat Sanayi, Mermer Sanayi, Mobilya ve Ağaç Orman Sanayi, Müteahhitlik Hizmetleri, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi, Sağlık Gereçleri Sanayi, Bankacılık, Finans, Sigortacılık, Reklam, Matbaacılık, Promosyon, Tarım ve İşlenmiş Tarım Ürünleri Sanayi, Taşımacılık, Tekstil Sanayi, Toprak, Cam ve Seramik Sanayi, Turizm, Yapı ve İnşaat, Gıda ve Hayvancılık ve diğer sektörlerin yer alacağını açıkladı.


BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ayrıca, 18-19 Kasım tarihleri arasında TUSKON tarafından düzenlenen İstanbul Cevahir Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan “Türkiye Orta ve Doğu Avrupa Dış Ticaret Köprüsü” programına da tüm Bartınlı işadamlarını davet etti. Programa 16 Orta ve Doğu Avrupa ülkesinden 255 iş adamının 120 stant açarak katılacağını ifade eden Dikyurt, Türkiye'den ise etkinlik alanında sektörün öncülerinden 40 Türk firmasıyla 2 bin 500 iş adamı katılacağını bildirdi.


Programa katılımın 150 Euro olduğunu son katılım tarihinin ise 3 Kasım 2008 olarak bildiren BAKİAD Genel Sekreteri Erkan Sade, katılımcıların katılacak firmalarla ilgili bilgi almak ve katılımlarını onaylatmak kendilerine ulaşmalarını istedi. Programa, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Makedonya,Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Moldova, Sırbistan, Bosna Hersek, Macaristan, Karadağ, Slovakya, Hırvatistan, Kosova, Polonya, Slovenya ülkeleri katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 17:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?