17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

BAKİAD'dan kutlama mesajı

BAKİAD BAŞKANI POLİS GÜNÜNÜ KUTLADI

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yılı kutlamaları kapsamında mesaj yayınladı.

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yılı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında polislerin de insan olduğunu, onların da etten, kemikten ve sinirden oluştuğunu, kimilerinin baba kimilerinin anne olduğunu söyledi. Günün 24 saatinde özverili bir şekilde çalışan Bartın Emniyet Müdürlüğü ekiplerini çalışmalarından dolayı kutlayan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, kendinden önce etrafındakileri, vatanını, milletini düşünen insan topluluğu olan Türk Polisi'nin namus, şeref, vatanını gözünü yumarak emanet edebilmek demek olduğunu söyledi.

Görevi esnasında şehit olan emniyet teşkilatı mensuplarını rahmetle anarak ailelerine de sabrı cemil niyaz eden BAKİAD Başkanı Dikyurt, Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatı mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:27:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 16:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?