17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

'Barış' severlerden İsmail YK'ya tepki

'BARIŞ' SEVERLERDEN İSMAİL YK'YA TEPKİ

Bartın'da "Barış Akarsu'yu Anma" etkinliklerinde sahne alan şarkıcı İsmail YK'ya büyük tepki gösterildi.

Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, "Oğlumun kemikleri sızlıyor. Böyle sanatçıları burada görmek istemiyoruz" dedi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Barış Akarsu için Amasra'da düzenlenen etkinliklerde sahne alan İsmail YK'ya Barış Akarsu severler tepki gösterdi. Sahnede 3 saat kalan ve birçok şarkıyı seslendiren İsmail YK'nın, Barış Akarsu ile ilgili olarak hiçbir şey söylememesi Barış severleri kızdırdı. İlk tepki ise baba Selahattin Akarsu'dan geldi.

İsmail YK'ya tepki gösteren baba Akarsu, "Böyle sanatçıların gelip konser vermesi Barış severlerin tepkisine neden oluyor. Biz Barış'a ve sevgiye yakışan sanatçıları burada görmek istiyoruz. Oğlum zaten İsmail YK'yı sevmezdi. Belki de onun şarkılarını hiç dinlememiştir. Bugün gerçekten oğlumun kemikleri sızladı" şeklinde konuştu.

Anma etkinliklerine katılmak üzere İstanbul, Bursa ve İzmir'den gelen Barış Akarsu hayranları da İsmail YK'yı protesto ettiklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:19:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Julia.Tas IP: 92.231.64.xxx Tarih : 8.07.2010 01:42:21

Ay böyle sacmalik duymadim ..Koskoca adam oglu bu sanatciyi sevmezmiste niye ölüm yilinda oraya gelmis ..Allahiniz askina bizlere neler oluyor o adamcagizda vazifesini yapmak icin oraya gelmis ona sordunuzmu sizin oglunuzu seviyormu??Allah rahmet eylesin ama biz senin oglunun adini öldükten sonra duyduk ..ama ismail YK yi sagken severek dinliyoruz taniyoruz...SESINI KES SANATCIYA SAYGISIZLIK YAPMA SELAHATTIN BEY...