18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Barış'ın motorları ilgi görüyor

BARIŞ AKARSU'NUN MOTORLARI İLGİ GÖRÜYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun memleketi Bartın'da bulunan motorları ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan Barış Akarsu'nun motorları ziyaretçi akınına uğruyor. Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve sevenlerini üzüntüye boğan Barış Akarsu'nun fanus cam içerisindeki iki motoru Amasra'ya gelen yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret ediliyor.

Genç yaşta hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun Almanya başta olmak üzere, Avusturya, İngiltere, İran, İrlanda, Amerika, Kıbrıs, Fransa ve İtalya ile İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Zonguldak, Karabük, Çankırı, Mersin, Adana, Antalya, Konya, Giresun, Sinop, Trabzon ve Rize başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinden gelen hayranları Amasra'daki sanatçının motorlarını inceleyerek, bol bol fotoğraf çekiyor.

Bir müze kadar ilgi gören Barış Akarsu'nun motorları, ilçeye gelenlerin mutlaka uğradığı mekanlar arasında yer alıyor. Amasra'ya gelen binlerce yerli ve yabancı turist Barış Akarsu'nun motorlarıyla fotoğraf çektirmeden Amasra'dan ayrılmıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 13:19:04
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 16:40:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?