17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Baro'da başkan değişmedi

Bartın Barosu'nun olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Şeref Yıldız tekrar başkanlığa seçildi.

Bartın Baro'su Olağan Genel Kurulu Bartın Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Başsavcısı Mustafa Yalçın, MHP MYK Üyesi Cemal Akın ve üyeler katıldı.

Bartın Baro Başkanı Şeref Yıldız, son günlerde PKK terör örgütü tarafından yapılan terör saldırılarını kınadı. Yıldız, "İçinde bulunduğumuz Ekim Türkiye'deki tüm baroların kongre ayıdır. Türkiye'de yaklaşık 66 bin avukat 78 baroya kayıtlıdır. Güneydoğu sınırımızda Aktütün karakolunda 17 genç askerimiz hain terör örgütünün haince saldırısıyla şehit edilmişlerdir. Ülke halkı olarak bu acımızın matemi devam ederken, bu defada Diyarbakır merkezinde 4 polisimiz ve 1 memurumuz aynı hain örgütün saldırısına maruz kalarak şehit olmuşlardır. Biz Türk halkı olarak bu çirkin terör saldırılarını lanetle kınamaktan başka yapacak bir şey bulamıyoruz" dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkanı Av. Şeref Yıldız tekrar başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu üyeliğine ise, Av. R. Ahmet Çavuşoğlu, Av. Engin Uzun, Av. Hüseyin Manav, Av. Arzu Kaptan, Av. Semdal Çınçın, Av. Nail Öztürk seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?