22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın, Beypazarı'nda festivalde

Bu yıl 10.'su düzenlenen Beypazarı Uluslararası Tarihi Evler El Sanatları Havuç ve Güveç Festivali yapıldı. Festivalde stant açan illerin başında yer alan Bartın Belediyesi'nin tanıtım standı büyük ilgi gördü.


Yaklaşık 30 belediyenin yer aldığı tanıtım stantları arasında en fazla ilgiyi gören Bartın standında yöresel el sanatlarının tanıtılmasının yanı sıra ziyaretçilere Bartın'ın tarihi ve turistik mekanlarının tanıtıldığı broşür ve kitapçıklar verildi. Yerli ve yabancı yaklaşık yüz bin kişinin izlediği festival etkinliklerinde Bartın'ın tanıtım standı açılması ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bartın Belediyesi bu yıl üçüncü kez Beypazarı Festivali'nde stant açmış oldu.

Tarihi dokusunu, yöresel değerlerini turizme sunan ve böylelikle yöre adına büyük başarılar elde eden Beypazarı'nı desteklemek, bu tür festivallere katılarak Bartın'ın yöresel değerlerini tanıtmak amacıyla belediyemizce açılan stant büyük ilgi gördü. Bu festivalde de ilimizi tanıtıma fırsatı yakalamış olduk. Bartın Beypazarı'nda başarı ile de temsil edildi" dedi.


Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ise Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'a plaketle birlikte teşekkür mesajını iletti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 09:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?