16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Bartın Aladağ Mahallesi'nden siyasileri protesto

Bartın'ın Aladağ Mahallesi sakinleri, seçim çalışması yapan parti araçlarını engelleyerek mahalleye sokmadı. Önce AK Parti'nin, ardından da MHP'nin araçlarını engelleyen vatandaşlar, zaman zaman partililerle kavga etti.
Bartın merkeze bağlı Aladağ Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, seçim çalışmasını sürdüren siyasi partilerin araçlarının mahalleye girmesini engellediler. Mahalle girişinde toplanan çok sayıda vatandaş, ilk olarak TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Bartın Milletvekilleri Asım Kulak ve Hacı İbrahim Kabarık ile partililerin bulunduğu araçları mahalleye sokmak istemeyince tartışmalar yaşandı. Zaman zaman kavgaya dönüşen tartışma sonrasında araçları da tekmeleyen kalabalığın dağılmaması üzerine AK Parti'nin araçları mahalleden ayrılmak zorunda kaldı.
Aladağ Mahallesi sakinleri, AK Parti'nin ardından mahalleye girmeye çalışan MHP'ye ait konvoyun da önünü keserek geçişine izin vermedi. Sloganlar atarak siyasileri mahalleye sokmayacaklarını belirten Aladağ Mahallesi sakinleri, polis tarafından güçlükle dağıtıldı.
BARTIN - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2004 Cumartesi 01:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?