22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın Barosu'ndan Başkan'a ziyaret

Bartın Barosu Başkanı Şeref Yıldız ve Baro avukatlarından oluşan heyet, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti.


Bartın Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bartın Baro Başkanı Avukat Şeref Yıldız, beraberindeki Avukat Arzu Kaptan, Avukat Semdal Çınçın, Avukat R. Ahmet Çavuşoğlu ve Avukat Nail Öztürk ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bartın'da yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Baro Başkanı Av. Şeref Yıldız, her zaman belediyeye destek olacaklarını söyledi.


Belediye Başkanı Cemal Akın da, Baro Yönetimine Yalı Projesi, Kanalizasyon Atıksu Projesi, Kanlıırmak Caddesi'nde başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Belediyede AR-GE Merkezi kurulduğunu belirten Akın, şöyle konuştu: "Önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacak. Ben gerçekçi, önünde yol haritası olan bir başkan olmak istiyorum. İyi bir yol çizip hizmetlerimizi bu yolda gerçekleştirmek istiyorum. Belediyemiz mali konularda biraz sıkıntılı. Gelirlerimiz giderlerimizi karşılamıyor. Şu an bunları
dengelemeye çalışıyoruz."
 

İha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?