17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın Belediyesi'ne bir ödül daha

3 firmanın bir araya gelmesiyle oluşturulan COWİ Atıksu Koorsiyumu tarafından 15 belediye arasında başarılı bulunan Bartın Belediyesi plaket ile ödüllendirildi.


Bartın Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 15 belediyenin teknik şartnamelerini, projelerini hazırlayan, ÇED toplantılarını yapan firma tarafından Bartın Belediyesi'nin Eylül ayının en başarılı belediyesi seçildiği ve başarılarından dolayı plaket ile ödüllendirildiği bildirildi.

Bartın Belediyesi "Türkiye'de Atıksu Arıtma Tesisi Projeleri Hazırlamak İçin Teknik Destek" projesine katılımından 2008 yılı Eylül ayının belediyesi seçilerek plaketle ödüllendirildi. Mali Hizmetler Müdür Vekili Hülya Yılmaz, Fen İşleri Müdür Vekili Çetin Önder, Makine Mühendisi Osman Tüfekçi, Çevre Mühendisi Volkan Kıvançlı ve İnşaat Teknikeri Selhan Fırıncıoğlu tarafından Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'e verilen plakette, "Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Çevre ve Orman Bakanlığı Koordinasyonunda COWI Atıksu Konsorsiyumu tarafından yürütülen 'Türkiye'de Atıksu Arıtma Tesisi Projeleri Hazırlamak İçin Teknik Destek' projesi kapsamında proje paydaşları ve müşavir ile yaptığı mükemmel işbirliği ve projeye katılımları nedeniyle Bartın Belediye Başkanlığı 2008 yılı Eylül ayının belediyesi olarak seçilmiştir" denildi.


Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bartın Belediyesi'nin böyle bir plaketle ödüllendirilmesini sağlayan teknik ekibe teşekkür etti

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 16:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet kuscu IP: 78.161.11.xxx Tarih : 7.11.2008 02:01:06

ya bırakın bu ayakları kardeşim. bartında ben eylül ayında suların resmen kahverengi aktıgını gördüm. yagmur suyu karıştı desem yagmur yoktu. Bu ne hakka hizmet beyler. siz önce şebeke suyunu halledin sonra atık suya bakarsınız, su yolunu bulur zaten. Saygılar.