16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Bartın Boccede 3. oldu

Türkiye 1. Bocce Ligi'nde, Bocce Ligi final etabı olan 2. etap müsabakaları Kemer'de yapıldı.


Volo ve Petank karşılaşmalarının yapıldığı 2. etap sonucunda, hem erkeklerde hem de bayanlarda İzmir Konak Belediyesi ile yarışan Bursa Hasanağa Toki Spor Kulübü mutlu sona ulaşarak, çifte şampiyonluk kupasına sahip oldu.

Konak Belediye Spor Kulübü ise ikincilik kupası ile yetinmek zorunda kalırken, erkeklerde Eskişehir GSİM üçüncü bayanlarda ise Bartın KTL Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Akdeniz Oyunları Volo Milli takım seçmelerinde de Bursalı sporcular damgasını vurdu. Volo basamak oyununda Hasanağa Tokispor Kulübü oyuncuları Sevda Keklik ve Y. Emre Yeşilyurt, altın nokta oyununda ise Konak Belediyesi Spor oyuncuları İlke Kumartaşlıoğlu ve Gökhan Çelik ilk sırada yer alarak Akdeniz Oyunları biletini kazandı. Şampiyonlar 3 Bursalı sporcu Sevda Keklik, Seda Geridönmez, Yunus Emre Yeşilyurt, haziran ayında Türkiye'yi temsil etmek üzere İtalya'da olacak.
Seçmelerin 3. turunda 32 sayı vuran Dünya 3.cüsü sporcumuz Sevda Keklik, Sedi Geridönmez'e ait olan Türkiye rekorunu da kırmış oldu. Yine lig müsabakalarının 2. turunda 31 sayıya ulaşan Sevda Keklik - Seda Geridönmez çifti rölede kendilerine ait olan Türkiye rekorunu kırmış oldular. Altın Nokta seçmelerinin 2. turunda 18 sayı toplayan Gökhan Çelik ise erkekler Altın Nokta Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 15:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?