17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın çiftçisi değişim istiyor

BARTIN ÇİFTÇİSİ DEĞİŞİM İSTİYOR

Bartın'da 2 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlığı'na aday olan Recep Regaip Bayraktar, köy ve mahallelerde delege olan çiftçileri ziyaret ediyor.

Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olan Recep Regaip Bayraktar, Esenyurt, Mugada, Güzelcehisar, Dallıca, Kurtköy, Kayadibi ve Arıt bölgelerinde delege seçilen çiftçileri ziyaret ediyor. Bayraktar, gezilerinde Ziraat Odalarının faaliyetleri ve hizmetleri konusunda bilgiler anlatarak, "Gezilerimizde delege arkadaşlar olsun, köylerde yaşayan çiftçilerimiz olsun artık bu düzenin bu şekilde olmaması gerektiğini, artık bazı şeylerin değişmesi ve gençlere fırsat verilmesi yönünde görüş bildirdiklerini görüyoruz. Bu görüşler bizlere ilham veriyor ve bizlerde artık şunu görüyoruz ki, dünya değişiyor. Türkiye değişiyor. Bartın'da değişiyor ve diyoruz ki, Ziraat Odası da değişecek. Biz bunun için yola çıktık. Değişim ve hizmet için anlatıyoruz. Çiftçimiz artık kendi kurduğu bir düzenin çalışan, hizmet üreten ve fayda sağlayan bir konuma gelmesini istiyor. Ben de şunu ifade etmek istiyorum. Bu tür odaların artık hizmet üreten bir konuma gelerek, tüketen bir toplum değil, üreten bir toplum oluşturmada öncülük yapması gerektiğini savunuyorum. Türkiye sanayi alanında hızla dünya liderleri arasına girdi. Artık tarımın her alanında da dünya devleri ile rekabet edebilir konuma gelmesi için bu ülkede yaşayan insanlarımızın üzerine düşen görevleri olduğunu düşünüyorum ve bende bunun için üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmak adına yola çıktım. Bunu başarmak için de çiftçi ve delege arkadaşlarımıza ve büyüklerimize hiç durmadan ve yılmadan yapmak istediklerimizi ve ziraat odalarının önemini anlatmaya devam edeceğiz ve başaracağız" dedi.

Ziraat Odası Başkanlığına aday olan Recep Regaip Bayraktar, "Gezilerimizin son bölgesi olan Kozcağız ve Hasankadı beldelerimizi de bu hafta tamamlayarak her bölgemizi temsil edecek arkadaşları kapsayan bilinçli bir meclis yapısıyla çiftçimizin karşısına çıkarak bu işi artık ehil ellere bırakarak değiştirmenin vakti geldiğini ve bundan sonrada hizmet verme noktasında çalışmalarımıza hiç durmadan devam edeceğimizi ve odamızı hak ettiği vizyona ve misyona kavuşturacağımızdan Bartın çiftçimizin ve Bartın halkının hiç kuşkusu olmasın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 10:35:04
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?