18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Bartın daha güzel olacak

BARTIN DAHA GÜZEL OLACAK

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan yeni düzenlemeler ile birlikte Bartın'ın daha yaşanabilir bir Bartın haline geldiğini ifade etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyenin yaptığı çevre düzenlemeleri, parklar, piknik alanları ve yürüyüş alanlarının Bartın'ın çehresini değiştirdiğini ifade etti.

Özellikle hafta sonları Bartınlıların ve Bartın'da yaşayanların yürüyüş ve piknik alanlarını ziyaret ettiğini belirten Başkan Akın, "Daha önce gerçekten harap olan, insanların gezemediği, yürüyemediği, bu çok güzel yeri geçen sene restorasyon yaparak oturma, yürüyüş alanları meydana getirdik. Vatandaşlarımız hem yürüyor hem de, kayıklar ile berabere ırmak turu atıyorlar. Böyle bir alanın gerçekleşmesinde emeği geçen bütün belediye personelimize teşekkür ederim. Belediye olarak devam edeceğiz. Daha ileri safhalara taşıyacağız. Taş Ev faaliyete geçecek. Onun hemen altındaki iskele faaliyete girmeye başlayacak. Bartın'da Orduyeri'nin altından girdiğinizde Kemerköprü'den çıkacak yürüyüş alanlarını yapıyoruz. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Bartın olacak. Irmağımız çok güzel. Kanalizasyon ırmağa akıyor. İhalesi yapılacak. 2014 yılında kanalizasyon arıtma tesisi yapılmış olacak. İnkumu kanalizasyon ve Arıtma Sistemi bitmiş olacak. 1979 yılından beri değişmeyen su şebekesi değişecek. Maalesef sıkıntılar oluyor. 2014 yılında bitmiş olacak. Doğalgaz Bartın'a gelmiş olacak. 29 Aralık 2010 tarihinde kararımızı aldık. Hava ve çevre kirliliği bitmiş olacak. Gazhanedeki ulaştırmayı kaldıracağız ve çok büyük alan çıkacak. Üniversiteye giderken İmam Hatip Lisesi'nin ilerisindeki araziyi park yapacağız. Vatandaşlarımızın oturabileceği yer yapacağız. Bartın ayaklarımızın altında olacak. Türbenin yanındaki yerleri yaptık. İnşallah bu güzellikleri hep birlikte yaşayacağız. Korkusuzca vatandaşlarımız yürüyor. Burada güvenliğimiz var. İnşallah iyi şeyler yapabilmişiz diye düşünüyorum. Daha güzel Bartın olacağını ifade etmek istiyoruz. Köprünün altlarının düzenleme yapmıştık. Kemerköprü'yü aydınlatıyoruz. Çok güzel bir görüntü olacak" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın'ın bu güzellikleri hak ettiğini ve hizmetlere devam edeceklerini söyledi.

BARTIN DAHA GÜZEL OLACAK
BARTIN DAHA GÜZEL OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2011 Pazartesi 11:13:04
Güncelleme :9 Mayıs 2011 Pazartesi 17:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?