22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın Doğalgaza kavuşuyor

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'ın doğalgaza kavuşmak üzere olduğunu ve Bartın'ın yerel kalkınma hamlesini yapacağını belirtti.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Akrabaoğlu Sitesi sakinleri ile bir toplantı yaparak, site sakinleri ile yerel seçimler ve projeler hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Milletvekili Yılmaz Tunç, site sakinlerine yaptığı konuşmada, Bartın'ın Üniversite Kenti olması, Bartın Irmağının turizme kazandırılması ve Bartın'da yerel kalkınmanın başlatılması için güçlü bir belediyeye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bunları başarabilecek kişi de 16 yıllık belediye tecrübesi olan, merkezi hükümetin desteğini daima arkasında görecek olan Emin Özkan'dır" dedi.


Milletvekili Yılmaz Tunç, Organize Sanayi Bölgesine kadar doğalgaz boru hattı çalışmalarının tamamlandığını, Nisan ayı sonunda Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz verilmesinin planlandığını, organize sanayinin ardından da Bartın şehir merkezine doğalgaz verilmesi çalışmalarına başlanacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 11:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?