22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın Limanı büyüteç altında

Bartın Valisi Halil Işık, Bartın Limanına giderek incelemelerde bulundu.

Liman ve Gümrük Müdürü ile emniyet birimlerinden liman hakkında bilgiler alan Vali Işık, sorunların giderilmesi için talimat verdi.


Bartın Valisi Halil Işık, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Hayrettin İmren, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay A. Galip İncekürk, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanı Sahil Güvenlik Binbaşı Cengiz Ünver, Gümrük Müdürü Nusret Ekiztaş, İl Çevre ve Orman Müdürü Zeki Şaltu, Bartın Limanı'nda da gezi ve incelemelerde bulundu.

Liman sahasında yetkililerle ve gemi sahipleri ile boşaltma ve yükleme yapan mürettebatla görüşmelerde bulunan Vali Işık, ihtiyaç ve sorunları dinledi. Yetkililerden bilgiler alan Vali Halil Işık, sorunların bertaraf edilmesi için yetkililere talimat verdi. Vali Işık, deniz kirliliğinin önlenmesi, uluslararası ve ulusal mevzuata göre yapılması gerekenleri ilgilerle birlikte değerlendirdi.


Liman Başkanı İrfan Kızıltaş'tan brifing alan Vali Halil Işık, Bartın Limanı'nın demiryolu bağlantısının gelmesi ile öneminin daha da artacağını ifade ederken, Bartın Limanı'nın ihtiyaç ve sorunlarının bir an önce çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin gerektiğini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 15:26:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?