22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın sele teslim oldu

Bartın'da 2 gündür aralıksız devam eden yağmur sebebiyle su baskınları meydana geldi.

Bartın'da 2 gündür aralıksız yağan ve bugün öğle saatlerinde şiddetini artıran yağmur nedeniyle Bartın Emniyet Müdürlüğü kavşağı kenarındaki dere taştı. Sular altında kalan Bartın-Zonguldak, Bartın-Ankara ve Bartın-İstanbul karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlandı.

Trafiğin tek taraflı olarak sağlandığı Emniyet Müdürlüğü kavşağında da, su birikintileri ve kaya parçaları sürücülere zor anlar yaşattı. Bayramlaşmaya giden vatandaşlar aniden bastıran yağmurla zor anlar yaşadı.

Bartın'ın bazı bölgelerinde ev ve iş yerlerini de su basarken, belediye ekiplerinin bu bölgelerde çalışma yaptığı öğrenildi. Bazı vatandaşlar ev ve iş yerlerinde su baskınlarına karşı önlem aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 00:24:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal yapincak IP: 77.8.52.xxx Tarih : 24.09.2009 10:21:18

yazik cok yazik resimdeki görüntüyü gördümü insanin üzülmesi ictendeyil haber manseti bartin sele teslim oldu  böyle olacayini ben adim gibi emindim niyemi21.9.2009 daki haberde bartin valisinin BARTINDA SEL TEYAKKUZU habernde bartin icin tüm önlemlerin alindiyini söylemisti ben ise tam tersini bartin yine sele teslim olacayini vede hep beraber göreceyimizi idda etmistim cünkü bartinin deresi asiri yavan yagmurda dere yataklari genis olmadiyindan tasiyor peki bu kacinci sayisini ben unuttum derenin etrafini yikacaksin vede dereyi genisleteceksin bubu yapmazlarsa biz daha bartinin derelerinin tasmazini cok konusuruz yazik milli servete yazik