17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın Spor transferleri sürdürüyor

Bartın'da 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Bartın Spor, iç transferde sözleşmeleri biten 5 futbolcusunun sözleşmelerini uzatırken, 3 futbolcu transferi daha gerçekleştirdi.

Bartın Spor ile anlaşan futbolcular sözleşmeleri imzaladı.


Bartın Spor Kulübü'nde düzenlenen imza törenine Bartın Spor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıral, Genel Kaptan Cengiz Yıldırım, Genel Sekreter Nurettin Erol, Kulüp Müdürü Şennur Berber ve futbolcular katıldı. Bartın Spor iç transferde orta saha oyuncusu Tuncay İnan, Kaleci Uğur Yay, Burak Konmuş, Sadettin Güney, Şenel Öztoprak ile sözleşme yeniledi. Bartın Spor alt yapı oyuncuları Mert Dul, Emre Dede, Ekrem Ayar, Uğur Karpuz, Şenel Tüten, Alptuğ Kuş ve Önder Seçmen ile de sözleşme imzaladı.


Bartın 1. Amatör Kümenin şampiyon adaylarından olan Bartın Spor, Antalya Manavgat Spor'dan Hasan Hazinadar, Ankara Ostim Spor'dan Gökhan Güler, Bartın Polis Gücü Spor'dan Onur Yalçın, Bartın Gençlik Spor'dan Özgür Özdilkural ve Can Demirdöven ile de sözleşme imzaladı. 17 Eylül 2008 Çarşamba günü toplanacak olan Bartın Spor ilk idmanını aynı gün yapacak. Bartın Spor Kulüp Yöneticisi Ali Kıral, iyi bir takım kurduklarını, hedeflerinin ilk önce 1. Amatör Kümede şampiyonluk daha sonra da Bartın Spor'u 3. lige çıkartmak olduklarını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA YILAR IP: 88.231.232.xxx Tarih : 21.11.2008 18:16:20

BEN KARABÜK POLİSGÜNÜNÜN FUTBOLCUSU OLMAMA RAĞMEN BENCE BU TRANSFERLER COK GÜZEL