17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın turizm fuarında stand açtı

Bu yıl 2.si düzenlenen Travel Turkey Ulusulararası Turizm Fuarına 18 ülkeden 264 yabancı katılımcı ile açıldı. Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından fuarda stant açıldı.


İzmer'de yapılan 2. Travel Turkey Ulusulararası Turizm Fuarı'nda Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda tanıtım standı açıldı. Fuara Bartın standı altında Amasra Turizm Derneği, İnkum Sunset Otel ve Grand Astra Otelde tanıtım standında yerini aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bartın'da 1992-1997 yılları arasında Valilik yapan Denizli Valisi Yavuz Erkmen ile birlikte TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy Bartın standını ziyaret etti.


Standı ziyaret eden, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'e ve TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy'a, Bartın-Kozacağız baklavası, Kumluca Kestane Şekeri, Bartın Çöven Ekmeği, Türkili Konserve, Şanver Helva, Tel Kırma ile işlenmiş Kocatepe'de Atatürk portresi hediye edildi.
Fuarda, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 2009 turizm sezonu için hazırlanan afiş, broşür ve tanıtım filmleri programı tanıtıldı.

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 17:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?