17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın üniversitesi gelişiyor

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GELİŞİYOR

Bartın Üniversitesi (BÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, basın toplantısı düzenledi. Rektör Kaplan, Bartın Üniversitesi'nin yapılanması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BÜ Rektörü Ramazan Kaplan'ın düzenlediği basın toplantısına Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Azize Toper Kaygın, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Varol, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Selman Karayılmaz, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Murat Kul, Fen Bilim Endüstri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ali Naci Tankut, Sosyal Bilimler Endüstri Müdürü Yrd. Doç. Mahmut Bozan, Daire Başkanı Genel Sekreteri Metin Tunay, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cihangir Kasapoğlu, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Rektörü Ramazan Kaplan, üniversitenin gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Rektör Ramazan Kaplan, "Bartın Üniversitesi kendi adı altında 2 yıllık bir süre içinde büyük işler yaptı. Kapsamlı çalışmalarımız devam ederek okulumuzu tanıtmaya ve öğrenci sayının giderek artacağını düşünüyorum. Yeni bölümler açılarak daha kapsamlı bir eğitim vermeyi, il ve ilçelerimize uygun olan bölgelere yeni kampüsler kurmayı amaçlıyoruz. Ulus, Amasra ve Kurucaşile ilçelerimize yapılacak kampüs çalışmaları da devam etmektedir. Bartın Ağdacı'daki kampusümüzü Gıda Sebze Araştırma Merkezi olarak düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarız da devam etmektedir. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümü önümüzdeki sene faaliyete geçecektir" dedi.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, "Tabi sorunlar bununla da çözüldü anlamına gelmiyor. Daha birçok eksiğimiz var ve bunları da zamanla aşacağız. Şuna inanıyorum ki, Bartın Üniversitesi eğitimcilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte büyük başarılara adım atacak ve üniversitemizi hep birlikte daha güzel bir yere taşıyacağız" diye konuştu.

BARTIN ÜNİVERSİTESİ GELİŞİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 18:11:01
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 18:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?