17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'a bakan yağacak

BARTIN'A BAKAN YAĞACAK

12 Eylül tarihinde Anayasa değişikliği için yapılacak olan Referandum çalışmaları kapsamında Bartın'a 3 önemli Bakan gelecek. Bakanların yanı sıra Bartın'a referandum çalışmaları kapsamında Başbakanlık Baş Danışması ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı da gelecek.

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 13 Ağustos 2010 günü Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli'nin referandum çalışmaları kapsamında Bartın'a geleceği bildirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Saat 12.00'den itibaren Bartın'da Valilik ziyareti, AK Parti İl Başkanlığı ziyareti, TSO; BARGİAD, BAKİAD, Memur Sen, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi, Bartın İl Muhtarlar Derneği ziyaretlerinde bulunacak. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, aynı gün parti tarafından Grand Astra Otel'de düzenlenecek olan iftar yemeğine katılacak. 15 Ağustos 2010 tarihinde ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Bartın'a gelecek. Enerji Bakanı Saat 15.00'te Bartın Valisi İsa Küçük'ü makamında ziyaret edecek. Bakan Yıldız daha sonra, Saat 15.30'da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız saat 16.30'da Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) Doğalgaz Dağıtım Tesisinin açılışını yapacak. Bakan Yıldız daha sonra Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelecek. Bakan Taner Yıldız, AK Parti İl Teşkilatı tarafından Grand Astra otelinde düzenlenecek olan iftar yemeğine katılacak. 18 Ağustos 2010 günü ise Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Bartın'a gelecek. Bakan Günay, Bartın Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay daha sonra bakanlığı ile ilgili olarak incelemelerde bulunacak ve çeşitli temaslar gerçekleştirecek.

AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, referanduma önem verdiklerini, bu doğrultuda Genel Merkez ve Bakanlardan önemli katkılar aldıklarını ifade etti. İl Başkanı Yakup Ulupınar, Referandum öncesinde Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Başbakanlık Yerel yönetimler Baş Danışmanı Erol Kaya'nın da Bartın'a gelerek referandum çalışmalarına destek vereceğini belirtti. Referandumun sadece AK Parti'nin meselesi olmadığını belirten Ulupınar, "Referandum tüm Türkiye'nin meselesidir. Referanduma son derece önem veriyoruz. Halkımız 12 Eylül tarihinde yapılacak referandumda 'Evet' diyecektir. İlimize gelen Bakanlar ve Genel Merkez yöneticilerimi de bizlere önemli katkılar sağlayacaktır. Geçtiğimiz günlerde Bartın'a gelen Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'da önemli çalışmaları açıklamıştır. İlimizde Katı Atık Bertaraf tesislerinden ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Çevre Bakanımız da iktidar olan AK Parti'nin Türkiye ve Bartın'da yaptığı hizmetleri anlatmış ve halkımızı aydınlatmıştır. Referandum sürecinde Bartın'a gelecek olan Bakanlarımız da gerekli çalışmaları halkımıza anlatacaklardır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 16:31:02
Güncelleme :12 Ağustos 2010 Perşembe 15:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?