15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın'a 'Dosteli ' uzandı

Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Bartın'da öğrencilere kırtasiye ve eşofman, yardıma muhtaç ailelere gıda, Amatör Spor Kulüplerine de malzeme yardımı yapıldı. 

Bartın Köksal Toptan Lisesi'nde yapılan yardım dağıtım törenine Bartın Valisi İsa Küçük, Vali Yardımcısı Celal Dinçer, Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tükek, İl Daire amirleri, yardıma muhtaç alileler ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Bartın Valisi İsa Küçük, "Türk Ulusunun en büyük özelliklerinden birisi yardımlaşma ve dayanışma duygusunun herhangi birinin düğmeye basmasına gerek kalmaksızın kendiliğinden hareket etmesidir. Türkiye'nin her bölgesinde Dosteil derneğimiz dost elini uzatmıştır. Bugün de dost elini Bartın'a uzatan derneğimize teşekkür ediyoruz. Hak eden tüm Bartınlılar yardım dağıtmaya gönüllü olarak destek verdiğimizi beliriyoruz.

Şüphesiz ki yardımlaşma ve dayanışma, sosyal devlet olmanın gereğinin kamu görevlisi olarak bizlere yüklediği yerine getirilecek önemli bir sorumluluk ve görevdir. Ama bu alanlarda ortaya çıkan sorunların sadece kamu görevlilerine bırakılmamasının da bilinci içersindeyiz. Derneklerimiz ya da sivil toplum kuruluşları ile meslek kuruluşlarımız bu duygularını vatandaşlarımızla benimsemişlerdir" dedi. 

Küçük, Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tükek'e teşekkür belgesi takdim etti.
iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2007 Perşembe 10:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?