22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın'a İtalya'dan yardım eli

İtalya’nın Milano kentinde yaşayan Necdet Ergöçmen isimli Türk vatandaşı, İtalya’dan derlediği hediyeleri Bartın’daki ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Sekiz yıldan bu yana Türkiye’nin çeşitli bölgelerine hediyeler getiren Necdet Ergöçmen, Bartın Belediyesi ile kurduğu temas sonucu bu yıl Bartın’ı seçti. Giyim, ayakkabı, oyuncak, çocuk gereçleri olmak üzere toplam 10 bin parça hediyeyi Bartın’da on gün süre ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak olan Necdet Ergöçmen “İtalyan dostlarımızdan topladığımız bu hediyeleri dağıtmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Necdet Ergöçmen, Bartın’a gelişinde Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Başkan Yalçınkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Uzun yıllar İtalya’da yaşayan Necdet Ergöçmen, (İtalya’dan Türk Çocuklarına ve Ailelerine Hediyeler Getiriyoruz) adı altında yıllardır ülkemizin değişik bölgelerine yardımlar ulaştırdı. Bu yıl da kentimizi seçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduk. Belediyemizin tespit ettiği Bartın merkezde yaklaşık 350 aileye bu hediyeler ulaştırılacak” diye konuştu.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2005 Çarşamba 13:47:10
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 16:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?