17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'da 500 ton fındık alındı

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'daki Fiskobirlik ve Toprak Mahsulleri Ofislerine giderek fındık alımları ilgili olarak incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç, Bartın'dan bu yıl 500 ton fındık alımı gerçekleştiğini söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Selamet ve Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil ile birlikte Fiskobirlik ve Toprak Mahsulleri Ofisinin fındık alım deposunda incelemelerde bulundu. Fiskobirlik Bartın Kooperatif binasını ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, burada Fiskobirlik Başkanı Nemci Uyan ve kooperatif yetkilileri ile görüştü. Ardından Toprak Mahsulleri Ofisinin deposuna geçerek burada incelemelerde bulanan Milletvekili Tunç'a, fındık üreticileri Bartın'da TMO'nun fındık alım ofisi açılmasındaki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti


TMO yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, bu yıl Bartınlı fındık üreticisinin mağdur olmadığını, TMO'nun Bartın'dan yaklaşık 500 ton fındık alımı gerçekleştirdiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 17:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?