17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'da AKP üye sayısı 7 bin oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın il teşkilatı partiye üye sayısını 7 bine çıkartırken, yerel seçimlerde 9 belediyeyi de AK Parti kadrosuna katmayı hedefliyor.

 

AK Parti il Başkanı Yakup Ulupınar, delege seçimlerinin parti içi demokrasi kurallarına göre yapıldığını söyledi. Ulupınar, ayrıca Bartın'ın üniversite hayalinin 40 yıl sonra gerçekleştiğini de belirtti.


AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, 19 Mayıs'ta başlayan ve 1 Haziran'da sona eren delege seçimlerine ilgi gösterildiğini, partinin her kademesinde görev alan teşkilat mensuplarına, mahalle ve köylerde seçilen kongre delegelerine ve Bartın'daki AK Parti'ye kayıtlı 7 bin parti üyesine teşekkür ettiğini belirtti. İl Başkanı Ulupınar, "Yapılan delege seçimlerinin parti içi demokrasi kuralları işletilmek suretiyle yapıldığını ve özellikle merkeze bağlı 14 mahallede katılımın yoğun olmasının bizleri son derce memnun etmiştir. Merkez ilçe binasında gerçekleştirilen seçimler parti içi yarışa sahne olmuş olsa da, partimiz 7 bin üyesi ve teşkilatları ile birlik ve beraberlik içerisindedir. Sonbaharda ilçe kongrelerini de bitirip yerel seçimlere güçlü ve dinamik bir teşkilat yapısı ile gireceğiz, bundan hiç bir AK Partili'nin şüphesi olmamalıdır. Bir taraftan kongre çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da yerel seçimlerin hazırlıklarına devam edilmektedir. Bizim her zaman Bartın için söylediğimiz bir sözümüz var. İlimizde mevcut olan 9 belediyenin 9'unu da almak. Bunu her platformda söylüyor ve söylemeye de devam edeceğiz. Çünkü biz o gücü Bartın'a yaptığımız hizmetle, 22 Temmuz'da halkımızdan almış bir siyasi partiyiz. Bu söylemi söylemeye hakkı olan bir parti varsa oda AK Parti'dir. Zaman zaman bizim bu tür söylemlerimizden rahatsız olanlar var. Hayatları boyunca ülkenin geleceği adına taş üstüne taş koymayanlar, görüyoruz ki yapılan hizmetleri yok saymanın gayreti içerisindeler. Çünkü her başarı bir şey başaramayanların kıskançlığını da beraberinde getirir ve her başarı başarısızlığa mahkum olanların kıskançlığını da beraberinde getirir. Bu konu ile ilgili Bartın halkına şunu tüm samimiyetimle söylemem gerektiğine inanıyorum. Halkımızın bizim adaylarımızı büyük bir merakla beklediğini de biliyorum. Tüm Bartın halkının şundan emin olmasını isterim. Adaylarımız öncelikle Bartın'a yakışır. dürüst, çalışkan, misyonu ve vizyonu olan alanında kendini ispatlamış deneyimli kişilerden olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır" dedi.


"BARTIN'IN 40 YILLIK ÜNİVERSİTE HAYALİ GERÇEK OLDU"
AK Parti Bartın il Başkanı Yakup Ulupınar, Bartın'ın 40 yıl sonra üniversite hayalinin gerçekleştiğini ifade etti. Ulupınar, "Öncelikle Bartın halkının 40 yıllık hayali gerçekleşmiştir. Hem ülkemize hem Bartın'ımıza hayırlı olmasını dilerim. 22 Temmuz seçimlerinden sonra başta Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç ve teşkilatlarımızla beraber Bartın'ın önceliklerini belirlerken üniversite birinci sırayı almıştı ve seçim sonrası başlayan bu maraton sayın milletvekilimizin gayretleri ile hedefe ulaşmıştır. Artık üniversitemizin kuruluşu yasalaşmıştır. Şimdi hepimize düşen sivil toplum örgütleriyle ve siyasi partilerle, hep birlikte kurulan Bartın Üniversitesine sahip çıkmaktır. Çünkü bu kazanımlar kolay olmamaktadır. Üniversitenin ilimize yapacağı katkı çok önemlidir. Bartın artık üniversitesiyle marka şehir olma yolundadır" dedi.

..
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 01:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?