22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın'da AR-GE birimi kuruldu

Bartın Belediyesi tarafından şehrin gelişiminin bilimsel metotlarla yapılması ve kaynakların etkin kullanılması amacıyla AR-GE birimi kuruldu.


Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın'da kentin gelişiminin bilimsel yapılabilmesi için AR-GE birimi kurulduğu bildirildi. Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bilimsel metotlarla şehrin ve insanın gelişimine ve değişimine yönelik projeler hazırlamak, projelerin her aşamasını analiz etmek, hizmet ve faaliyetlerin ekonomik ve etkin bir şekilde yerine getirilmesi için personel, mali imkanlar ve malzeme gibi mevcut kaynakların en uygun ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak üzere planlama yapmak, hizmet alanlarının ihtiyaç, beklenti ve memnuniyetini ölçmek, yeni hizmet fırsatlarını belirlemek, hizmetlerin iyileştirilmesi için araştırma-geliştirme faaliyetlerini yürütmek, öneriler sunmak, Belediyemizce gerçekleştirilecek sosyal etkinliklerin planlanması ve bir sıra dahilinde gerçekleşmesini sağlamak, tanıtım verilerini oluşturmak amacıyla Belediyemiz bünyesinde Meclis Üyesi Ender Çil Başkanlığında "AR-GE Birimi" kuruldu. Belediyemizin yatırım ve çalışmaları bu birimde planlanacak. Kısa, orta ve uzun vadede yapacaklarımız belirlenecek. Halkımızın beklentileri doğrultusunda şehrimizin gelişimi daha planlı ve ortak akıl ile sağlanacak" dedi.


Belediye Meclis Üyesi Ender Çil başkanlığında kurulan AR-GE birimi, Hüseyin Taner Çetin, Erol Demirkoparanoğlu, Hülya Yılmaz, Çetin Önder, Mehmet Aydın, Meltem Karadeniz, Sevgi Salcı, Coşkun Altay, Turhan Koç, Kemal Gözen, Onat Vural, Murat Demir, Yemilhan Atılgan, Gürkan Akdağ'dan oluşturuldu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 09:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?