17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'da ayı saldırısı

Ulus'a bağlı Kumluca Beldesinde kereste fabrikasında çalışan 2 işçi evlerine giderken 5 ayının saldırısına uğradı. Bir işçi ağaca tırmanarak ayılardan kurtulurken, diğer işçi arkadaşı kadar şanslı olamadı. 

Ulus İlçesi Kumluca Beldesi Zafer Köyü Emmil mevkiinde meydana gelen olayda, çalıştıkları kereste fabrikasından evlerine giden Niyazi Üstündağ (30) ve Necmettin Boral'ın (24) önlerine 5 ayı çıktı. Ayıları gördüklerinde korkuya kapılan işçilerden Boral, yakında bulunan ağaca tırmanmayı başararak ayıların saldırısından kurtuldu. 

Ayılardan kaçamayan Üstündağ ise ayıların pençelerinden kurtulamadı. Üstündağ'ı pençeleyen ayılar bir müddet sonra olay yerinden uzaklaştı. Şoka giren Boral, ayıların gittiğini görünce tırmandığı ağaçtan aşağıya indi ve yakında bulunan köye giderek yardım istedi. Olay yerine gelen köylüler ayıların saldırısı sonucunda yaralanan ve baygın halde bulunan Niyazi Üstündağ'ı tedavisi için Bartın Devlet Hastanesine getirdi. 

Hastanede tedavi altına alınan Üstündağ'ın, ayı pençeleri sonrasında açılan yaraları dikiş atılarak tedavi edildi. 5 ayının saldırısı sonucu yaralanan işçi Niyazi Üstündağ'ın tedavisi sürerken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2006 Salı 18:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?