17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'da çelik ev dönemi

BARTIN'DA ÇELİK EV DÖNEMİ

Birinci derecede deprem bölgesinde olan Bartın'da vatandaşlar betonarme binalar kadar çelik yapılardan oluşan binaları da tercih ediyor.

Bartın'daki yapı sektöründe her gün değişik sistemler deneniyor. Birinci derece deprem bölgesinde yer alan Bartın'da daha güçlü yapılara imza atmak isteyen yapı sektörünün önde gelen firmaları çelik ev dönemini başlattı.

Yaptığı çelik minare sistemleri ile adını duyuran Çelikerler Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limitet Şirketi tarafından Çelik Konstrüksiyon Ev projesi uygulanmaya başladı. Firmanın Genel Koordinatörü Ramazan Çeliker, yapıda değişim zamanının geldiğini belirtti. Çeliker, "Projeler biz belirliyoruz, tarzını da vatandaş belirliyor. Kapımızdan girdiğiniz andan itibaren 10 yıllık krediniz sizi bekliyor. Yapım tekniğimiz ile inşaat sektöründe mevsimleri kaldırıyoruz. Değişmeyen maliyetler ile sürpriz gelişmeleri kaldırdık" dedi.

Depreme dayanıklı ve modern yapıları tercih edenleri için firma tarafından info@celikerler.com.tr adresinden yapı sektöründeki değişimi görebilmeleri için sayfa oluşturuldu.

BARTIN'DA ÇELİK EV DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 15:01:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 15:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?