22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın'da gündem teşvik

Bartın Valisi Halil Işık, teşvik paketi konusunda açıklamalarda bulundu.

Vali Işık, Bartın'ın teşvik paketinden en iyi şekilde yararlanması için herkese önemli görevler düştüğünü söyledi.

Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın açılışına katılan Bartın Valisi Halil Işık, yaptığı konuşmada teşvik paketini değerlendirdi.

Vali Işık, "Bartın ili teşvik kapsamındaki illerimizden biridir. Açıklanan yeni teşvik paketinde de Bartın ili teşvik kapsamında kalmıştır ve il yöneticileri olarak gerek sizlere gerek sivil toplum kuruluşlarımıza gerekse meslek örgütlerine bu teşvik paketinden ilimizin en etkin şekilde yararlanabilmesi için büyük görevler düşmektedir. Bizler Bartın ili olarak kamusuyla, meslek odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olarak Bartın'ın kalkınması için irade ortaya koyuyoruz ve her vesileyle birlik ve bütünlük içerisinde bu ilerlemenin gerçekleşmesi konusunda da toplantılar yapıyor, ilimizin çıtamızı yükseltmek için birlikte hareket ediyoruz. Bu anlamda Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın önemli olduğunu da biliyoruz" dedi.

Bartın Valisi Halil Işık, yeni teşvik paketi konusunda önümüzdeki günlerde il yöneticileri ile görüş alış-verişinde bulunacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 15:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?