17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'da kapkaççı dehşeti!

BARTIN'DA KAPKAÇ

Bartın'da evinden çıkan bir kadını darp eden kimliği belirlenemeyen 1 kişi, kadının çantasını alarak kayıplara karıştı.

Bartın merkez Okulak Mahallesi Sakızlı Sokak'ta meydana gelen olayda, pazara alış verişe çıkmak için evinden dışarı çıkan Sevim Gökbayrak, kapının önünde kimliğini tanımadığı birisi tarafından darp edilerek, çantası alındı.

Edinilen bilgilere göre, Sevim Gökbayrak evinden pazar için dışarıya çıktı. Gökbayrak, yolun karşı tarafından kendisine doğru gelen birisini fark etti. Tanımadığı bir kişi, çantasını almaya çalıştı. bu sırada kapkaççıya direnen Sevim Gökbayrak, kapkaççının saldırısına uğradı. Yüzünün çeşitli yerlerine darbe alan Gökbayrak, direnemeyince yere yığıldı.

Bu sırada kapkaççı Sevim Gökbayrak'ın çantasını alarak kayıplara karıştı. Yere düşen kadın, bağırarak çevreden yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine toplanan mahalleliler yerde yatan kadına yardımcı olmaya çalıştı. Yere düşmesiyle başında da kanama meydana gelen Gökbayrak'a ilk müdahalesini olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekibi yaptı.

POLİS, KAPKAPÇININ KİMLİĞİNİ BELİRLEDİ

Kapkaç olayının gerçekleştiği mahalleye gelen polis, Sevim Gökbayrak'tan, şahsın eşkali hakkında bilgi aldı. Kanlı Irmak Caddesi'ne doğru kaçtığı söylenen kapkaççıyı aramaya başlayan polis, çevrede kaçan şahsı gören kişilerle de görüşerek, eşkalin iyice ortaya çıkmasını sağladı. Kanlı Irmak Caddesi'nde bir araca bindiği belirlenen şahsın yapılan değerlendirmede Mehmet T. olduğu belirlendi. Bartın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şahsın Kurucaşile'de ikamet ettiğini de belirledi. Bunun üzerine bölgedeki tüm polis istasyonları ve jandarmaya konu hakkında bilgi verildi.

Olayla ilgili olarak tahkikat başlatılırken, kapkaça uğrayan Sevim Gökbayrak ise Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 11:13:03
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 16:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?