16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

'Bartın'da maceraya gerek yok'

Demokrat Parti (DP) Bartın İl Başkanı Muzaffer Yelkenci, İHA'ya yaptığı açıklamada Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'in 22 aydır yaptığı belediye başkanlığı görevinde başarı sağladığını, bu başarının da 29 Mart tarihinde halk tarafından mükafatlandırılacağını söyledi.


DP İl Başkanı Muzaffer Yelkenci, 29 Mart yerel seçimleri öncesinde partisinin seçim çalışmaları hakkında İHA'ya açıklamalarda bulundu. DP İl Başkanı Yelkenci, "Bartın'da maceraya gerek yok. Aklın yolu birdir. Ortak aklın ve makulün adayı, ortak aday Ahmet Altıntel'dir. Bartın 22 aydır Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'den memnundur. Tüm beklentilere hizmet noktasında, toplum ve bireyin tercih edeceği tek isim Ahmet Altıntel'dir.

Barışın, huzurun, hizmetin adamı Ahmet Altıntel'dir. Adaletin, barışın ve huzurun olduğu yerde hizmet önde gelir. Kaliteli hizmet gelir. Bu sayede de üretim artar. Diyalog ve iletişimden kopuk başkanla Bartın'da hizmet olmaz. Hangi iş kolunda olursa olsun durum aynı olur. Karadeniz'imizin incisi yeşil Bartın'ımıza 'Altın' gibi bir başkan adayı. Pırlanta gibi belediye meclisi ile halkımızın karşısına çıkarak belediye idaresi için yetki istiyoruz" dedi.


DP İl Başkanı Muzaffer Yelkenci, Bartın halkının 29 Mart'ta teveccühünü Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'den yana kullanacağını da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 17:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?