17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'da oteller doldu

Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatilden yararlanmak isteyen yerli turistler, Bartın'a gelmeye başladı. Amasra ilçesinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline hazırlanan otel ve pansiyonların doluluk oranları yüzde 90'a ulaştı.


Batı Karadeniz Bölgesi'nin en gözde turizm mekanlarından olan Bartın ve çevresi, bayram tatiline hazır hale geldi.

Amasra ilçesinde bulunan 16 otel ile 150 pansiyon neredeyse doldu. Amasra'daki bin 200 yatak kapasiteli otel ile 150 pansiyonun yüzde 90'ı rezervasyonlarla doldu. Amasralı turizmciler, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline hazır olduklarını ve ilçeye gelecek misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.


Amasra Turizm Bürosu İşletmecisi Erdem Yalçın, her türlü hazırlıkların yapıldığını ve tatilcileri beklediklerini ifade etti. Yalçın, Amasra'nın 9 günlük tatile hazır olduğunu belirterek "Ramazan Bayramı ve 9 günlük tatil sebebiyle bin 200 yatak kapasiteli 16 otelin doluluk oranı yüzde 90 seviyelerinde. Abart ve ev pansiyonlarımız da var. Rezervasyon taleplerine göre doluluk oranı yüzde 60'a ulaştı. Amasra'da boş yatak kalmayabilir" dedi.


Bartın'da bulunan otellerde 9 günlük tatil hazırlıklarını tamamladı. Bartın'ın denizi ile bütünleşen İnkumu, Mugoda, Büyük Kızılkum, Küçük Kızılkum, Çakraz, Tekkeönü, Güzelcehisar ve Kurucaşile'deki otel ve pansiyonlar doldu taştı. 9 günlük tatil Bartın'daki turizmciler ile otel ve pansiyon sahiplerinin yüzünü güldürdü.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 12:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?