22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın'da şifa hamamı açıldı...

Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay açılışta yaptığı konuşmada, "Eski başkanımız Mustafa Karaman Bey döneminde yapımına başlanan ancak benim dönemimde eksiklikleri tamamlanarak, hizmete açılan Belediye Şifa Hamamı, beldemizde büyük eksikliği gidermiş olacaktır.

170 metre kare kapalı alanda son derece modern olarak yapılan saunalı şehir hamamımız, 100 milyar liraya mal olmuştur. Belediyemiz tarafından ihaleye çıkarılan hamamımız aylık 170 milyon lira kira bedeli ile Nadir Işık’a işletilmek üzere verilmiştir" dedi.
Kozcağız Belediyesi olarak hizmetlerin devam ettiğini belirten Başkan Okutay, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"6 bin metre kare alanda kurulan Karadeniz Bölgesi’nde bir eşi daha olmayan uzay çatı sistemli pazar yerimiz de önümüzdeki günlerde hizmete açılacaktır. 4 bin metre karelik alanda her türlü toplantı, düğün gibi etkinlikler yapılabilecektir. Düğün törenleri için bu alana sandalye, masa gibi temel ihtiyaçları da alınmıştır. Pazar yerimizin bin metre karelik alanında ise 16 adet dükkanımız ve belediyemiz Zabıta personeli için 2 idari büromuz bulunmaktadır. Kozcağız Belediyesi olarak şehrimizi çağdaş ve yaşanabilir bir kent yapma yolunda çalışmalarımıza hız verdik. Merkez mahallemizdeki 5 sokakta ara yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Yayla Mahallesi’nde de park çalışmamız devam etmektedir" diye konuştu.


Açılışa Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay, eski Başkan Mustafa Karaman, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, daire ve banka müdürleri ile Kozcağızlı vatandaşlar katıldı

iha-bartın
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 09:28:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?