17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'daki Elazığlılar endişeli

BARTIN'DAKİ ELAZIĞLILAR ENDİŞELİ

Elazığ'da meydana gelen deprem, Bartın'da yaşayan Elazığlıları da etkiledi. Elazığ'da yakın akrabaları bulunan Bartın'da çalışan Elazığlılar deprem dolayısıyla tedirginlik yaşadı.

Bartın'da yaşayan Elazığlılar, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından büyük üzüntü yaşadı. Bartın Televizyonunun Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bartın Spor Kulübünün Başkanlığını yapan Ercan Aydın, Elazığ'da meydana gelen deprem felaketinin kendilerini derinden etkilediğini söyledi. Aydın, "Deprem hepimizi çok korkuttu. Allah bir daha böyle felaketler ve acılar vermesin. Depremin ardından hemen Elazığ'daki akrabalarımı ve arkadaşlarımı aradım. Çok şükür hepsi iyi. Ancak bir çok arkadaşımız annesini, babasını, çocuğunu ve kardeşini kaybetti. Elazığ halkı birbirine güçlü bir bağ ile yaşayan bir halktır. Tüm Türk toplumu olarak bu felakette birbirimize destek olacağız. Allah deprem felaketinde ölenlere rahmet ailelerine de bol sabır versin. Bizi deprem vesilesiyle arayan tüm dostlarımıza da teşekkür ederiz" dedi.

Bartın'da çalışan memur, işçi ve aileler de deprem dolayısıyla sıkıntılı saatler geçirdi. Sevdiklerinden bir süre haber alamayan Elazığlılar, saatler ilerledikçe gelen iyi haberler üzerine derin bir nefes aldı. Ailelerinin durumlarının iyi olduğunu öğrenen Elazığlılar, depremde hayatlarını kaybedenler için da büyük üzüntü yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 17:05:05
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 17:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?