22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Bartın'dan tanıtım atağı

15-18 Şubat 2007 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar merkezinde bu yıl onuncusu açılacak olan Uluslararası Emit Turizm Fuarına, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonunda katılıyor. 

Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve halkın katılımıyla her geçen yıl büyüyen EMITT Fuarı (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı), 15-18 Şubat 2007 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. 15 Şubat Perşembe günü yapılacak resmi açılışla EMITT Fuarı bu yıl da dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçilere ev sahipliği edecek. Fuarın açılışını, 20 ülkenin turizm bakanı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç yapacak. 

15 Şubat Perşembe günü 11.00-12.00 saatleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi Interexpo Hall’de yapılacak olan resmi açılışa; T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Muammer Güler, Ekin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu, Tüyap Başkanı Bülent Ünal, TYD Başkanı Oktay Varlıer, TUROFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Barut, Ekin Fuarcılık Direktörü Hacer Aydın ve HOTEQ Direktörü Yılmaz Kaptan konuşmacı olarak katılacaklar. Açılış töreninin ardından yetkililer hep birlikte standları ziyaret edecek. 

Fuar kapsamında düzenlenen Bartın standında Turizm İşletmeleri Türkili Otel, Fırıncıoğlu Otel, Karpet Otel, Grand Astra Otel, Sunset Otel, Bedesten Otel kendilerini tanıtırken, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüde hazırladığı afiş ve tanıtım broşürleri ile İlimizi tarihi,doğal güzellikleri ve kültürel yönden tanıtacaktır. Ayrıca standa maket sanaçısı Ahmet Güldür tarafından hazırlanan mimari özellikleri Bartın evleri ve sokağını yansıtan maket yer alacak. 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Emitt turizm fuarına katılımda İl Özel İdaresi, Bartın Belediyesi ve Fuara katılan Turizm İşletmecileri katkı ve destek sağladılar. 

Bartın'ın bu seneki  tanıtım slagonları:


“KÜLTÜR KENTİ BARTIN’I KEŞFEDİN”
“SULAR KENTİ BARTIN’I KEŞFEDİN”,
“BARTIN’DA DENİZ MAVİ VE TURKUAZ
ÇEVRE İSE YEMYEŞİL GÖRDÜNÜZMÜ!”
Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2007 Pazartesi 11:38:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?