16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Bartın'ı sis sardı

Bartın-Ankara, Bartın-İstanbul, Bartın-Zonguldak ve Bartın-Karabük karayolunun bazı kesimleri ile şehir merkezinde yoğun sis ve yağmur etkili oluyor.

Sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Bartın-Ankara karayolunun 5. kilometre ile 20. kilometreleri ile Bartın-İstanbul karayolunun yine 5. kilometresi ile 20. kilometresi arasında, Bartın-Karabük, Ahmetusta ile Zonguldak karayolunda yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Sis, Zonguldak ve Karabük il sınırına kadar etkisini sürdürüyor. Bartın merkez, Bartın-Amasra karayolu Kazpınar Köyü mevkii, Bartın-Karabük karayolu Ahmetusta mevkii,

Bartın-Zonguldak, Akmanlar köyü ve Çiftlik köyü mevkiinde sis sebebiyle sürücüler sabah saatlerinde sis lambalarını yakarak ilerleyebildi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme ekipleri, sürücülerin yoğun sise karşı dikkatli olmalarını istedi. Sürücülerin seyir halindeyken lambalarını yakmaları konusunda uyarı yapılıyor. Yoğun sisten okula giden öğrenciler de etkilendi. Servis bekleyen öğrenciler sis nedeniyle zor anlar yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 12:55:03
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 22:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?