17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartın'ın 2006-2007'si

Bartın Valiliği tarafından 2006-2007 yılının değerlendirilmesinin ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, Bartın'da kurumların yaptığı çalışmalar değerlendirildi.


İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan 2006-2007 faaliyet raporu toplantısına Bartın Valisi İsa Küçük, Vali Yardımcısı Celal Dinçer, İl Jandarma Alay Komutanı Jan.Kd.Alb. Galip İncekürk, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Daire Amirleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İsa Küçük, "İlimizde yapılan çalışmalar, yürütülen çalışmalar konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesinin önemi şüphesiz ki çok önemlidir.

Bu toplantıda 2006 ve 2007 yıllarında yapılan çalışmalarımıza bir daha bakalım, yürütülen çalışmaları değerlendirelim ve hedeflerimiz konusunda bilgi verelim arzusundayım.

Her zaman söylediğim gibi başarı, bir kamu yöneticisi açısından önceden hedef koymak ve belirlenen süre içerisinde o hedefe ulaşmak olmalıdır.

Eğer önceden konulmuş hedeflere zamanında ulaşılamıyorsa kamu yöneticisine o bakımdan da başarısız dememiz lazımdır. Bunun en önemli göstergesi gerek 2006, gerek 2007 yılı açısından önceden konulmuş hedeflerin gerçekleşip, gerçekleşmediği, gerekse bugün ortaya koyacağımız hedeflere de yine zaman dilimi içerisinde ulaşıp ulaşamayacağımızı kamuoyu tarafından yakından takip edilmesi ve denetlenmesi sürecinin işletilmesidir.

2 yıllık süre içerisinde hepimiz hazırladığımız sunumla görüldüğü gibi ilimizde geçmişten gelen çalışmalar devam etmiş, yeni çalışmalar başlamış ve bitirilmiştir. Bu çalışmalar süresince gerek ilçelerdeki kaymakam arkadaşlarım ve ilçe görevlileri, gerekse il müdürlerimiz, tüm ilgililer tam bir uyum içerisinde çalışma gayreti içerisinde bulunmuşlardır. İl Özel İdaresiyle diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ilişkilerini en üst düzeyde ve birbiriyle uyumlu şekilde tutma gayretlerinde özellikle durulmuştur ve bütün yönetici arkadaşlarıma, memurlarımıza, işçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.


Vali İsa Küçük, 2006-2007 faaliyet raporunu slayt sunumu şeklinde anlatımlı olarak katılımcılara bilgiler verirken, önümüzdeki 2 yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmalarda değerlendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 13:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?