16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Bartınlı kadınlara sağlık semineri

Bartın Belediyesi tarafından vatandaşların sağlık sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda başlatılan, "Sağlıklı Yaşam için ele ele" projesi kapsamında Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları doktorları Bartınlı bayanlarla bir araya geldi. 

Güzel Sanatlar Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere, Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Kadın Doğum Uzmanları Taner Akçalı ve Özgün Mengeç ile Çocuk Hastalıkları Uzmanı Ziya Emre Şensoy katıldı. Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, "Özellikle bayanlar için karşılıklı söyleşi ve sorunlar ile ilgili tartışma ortamı oluşturmak istedik. İnşallah bundan sonra uygulamalarımız yaygınlaşır. Periyodik olarak yapılacak olan çalışmalara geniş katılımların olacağına inanıyoruz. Sizin sağlığınız için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Sağlık sorununu tartışabilme imkanı oluşması için bu çalışmayı yaptık ve sizlere faydalı olacağımıza inanıyorum" dedi. 

Seminere katılan doktorlar, bayanlardan gelen sağlıkla ilgili soruları yanıtlarken, bazı hastalıkların tedavi yöntemlerini anlattılar.
iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2007 Pazar 11:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?