17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartınlı öğrencinin başarısı

Bartın İnönü İlköğretim Okulu öğrencisi Gizem Kış, Özel Alpay Tarhan Eğitim Kurumlarının düzenlediği "Küresel ısınma ve çevre bilincinin artırılması" konulu resim yarışmasında Türkiye 1.si olurken, ödülünü Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in katıldığı programda aldı.


Bartın İnönü İlköğretim Okulu 8/C sınıfı öğrencisi Gizem Kış'ın, Özel Alpay Tarhan Eğitim Kurumlarının düzenlediği resim yarışmasında 1. oldu. Gizem Kış, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç'un katıldığı törende ödülünü aldı. Ödül törenine katılan İnönü İlköğretim Okulu Müdürü Ümit Geren ve teknoloji tasarım öğretmeni Suna Taşdemir'i de tebrik eden Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartınlı öğrencimizle Ankara'da gurur duyduk ve bu nedenle ödül töreninde Milli Eğitim Bakanımızla birlikte yanında olmak istedik" dedi.


Türkiye birincisi Gizem Kış'a, Özel Altay Eğitim Kurumları tarafından Güzel Sanatlar Eğitim alması için 4 yıllık ücretsiz burs verildi. Ayrıca Özel Altay Eğitim Kurumları tarafından İnönü İlköğretim Okuluna bilgisayar sınıfı kurulacak.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 16:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?