17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartınlılar, Oğuz Yılmaz'la coştu

BARTINLILAR, OĞUZ YILMAZ'LA COŞTU

29. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında konser veren Oğuz Yılmaz Bartınlıları coşturdu.

Binlerce Bartınlı Oğuz Yılmaz konseri ile coştu. Konser sırasında havai fişek gösterileri yapıldı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Oğuz Yılmaz, söylediği duygusal parçalarla da Bartınlılara duygu dolu anlar yaşattı.

Genellikle oyun havalarının şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz, yaklaşık 2 saat süren konserinde Bartınlılara güzel bir gece yaşattı. Oğuz Yılmaz'ı izlemek için Bartın'ın yanı sıra, Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Bolu, Karadeniz Ereğli, Gerede, Devrek, Çaycuma ve Ankara'dan da hayranları geldi.

Konserin sonunda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Oğuz Yılmaz'a Bartın çileği ve çeşitli hediyeler verdi. Oğuz Yılmaz ise konser sonunda, "Bartınlılar hepinize teşekkür ederim. Benim için muhteşem bir gece oldu. hepinizi yürekten selamlıyorum. İnşallah yine karşılaşırız" dedi.

Konseri Vali İsa Küçük, Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve binlerce Bartınlı izledi.

BARTINLILAR, OĞUZ YILMAZ'LA COŞTU
BARTINLILAR, OĞUZ YILMAZ'LA COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 13:55:04
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?