16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Bartınlılar iftarda buluştu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren Bartınlılar Derneği İftar yemeği düzenledi.


Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşayan Bartınlılar tarafından kurulan Bartınlılar Derneği iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Protokolü, Muhtarlar ve çok sayıda Bartınlının katıldı.

Dernek Başkanı Muhammet Gülenç, derneğin Bartınlılar arasında yardımlaşma ve kaynaşmayı sağlamak için önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini belirterek, bu faaliyetlerde kendilerini yalnız bırakmayan Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Bartınlılar Derneğine böyle güzel bir iftar programında bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Dernek çalışmalarına belediye olarak her zaman katkı vermeye devam edeceğiz" dedi.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç da iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının Bereket ayı, birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, bu güzel ayın başlangıcında Bartınlıları aynı iftar sofrasında buluşturan Bartınlılar Derneğine teşekkür etti. Darıca'daki Bartınlılar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlayan Bartınlılar Derneği yöneticilerine teşekkür eden Milletvekili Tunç, "Bartınlı hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını görmek bizleri sevindiriyor, sizler geçim derdi için memleketinizden ayrı yaşamak zorunda kaldınız, ancak gönlünüz kalbiniz Bartın'la atıyor, sizlere Bartın'dan selam ve saygılar getirdim, bizler memleketimizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 11:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?