17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartınlılar'dan Başbakan'a dilekçe

Amasra-Bartın Karayolu'nda trafik kazalarının artması sebebiyle vatandaşlar tarafından toplanan bin 77 imza Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderildi.

Makine Mühendisi Faruk Papila, Amasra-Bartın karayolunda trafik hareketi çoğaldığı için trafik kazaları bakımından bir artış olduğunu belirtti. Papila, Amasra-Bartın Karayolu'nun ıslah edilmesi için bin 77 imzayla beraber Başbakanlığa dilekçe verdi.

Papila dilekçesinde, "Amasra Bartın Karayolu'nda tehlike arz eden mıntıkaların ıslah edilmesi için tehlikeli 14 noktayı belirterek bin 77 imzalı dilekçemizi Bartın Valilik makamına arz ettim. Amasra ilçesi, tarihi, turistlik, sanayi ve askeri özellikleriyle
dünyaca tanınan bir ilçedir. İlçemize, sizde gelmiş ve yolumuzu beğenmemiştiniz. Sizin Zonguldak'ta yaptığınız konuşmayı hatırlıyorum. 'Karayollarına harcanacak para, trafik kazalarını azaltacağından, Türkiye ekonomisine olumlu yönde dönecektir' bu güzel sözlerinizi, Fahri Trafik Müfettişi olarak, her kesime hatırlatıyorum. Başbakanım, 3 yıl önce geçtiğiniz yolun daha emniyetli olması için bin 77 imzalı dilekçemizi arz ediyorum" dedi.

Makine Mühendisi Faruk Papila, Başbakan'a gönderdiği imza listesinin yanı sıra 14 maddeden oluşan istek ve görüşlerini de dilekçeye ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 09:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?