17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartınspor taşlandı

Bartın 1. Amatör Küme takımlarından Bartın Gençlikspor'un, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ömer Tepesi Futbol sahasının yanında bulunan soyunma odası taşlandı. Taşlı saldırı sırasında bir çok cam kırıldı.


Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Ömer Tepesi Futbol Sahası'na gelen bir grup saldırgan, yerden aldıkları taşlarla Bartın Gençlik Spor'un bulunduğu soyunma odalarını taşlamaya başladı. Taşlı saldırıda soyunma odasının bir çok camı kırıldı. Olay yerine gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, yaşanan taşlama olayını kınarken, saldırganların yakalanmasını istedi.

Yaşanan gelişmeler üzerine Ömer Tepesi Futbol Sahası'na gelen Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ertan Orhan
saldırının gerçekleştiği soyunma odalarını inceledi. Saldırı sırasında soyunma odalarında futbolcu ve kulüp çalışanlarının olmaması sevindirirken, kulübün soyunma odasında maddi hasar meydana geldi.
Saldırının gerçekleştirdiği yere gelen Bartın Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri soyunma odaları ve çevresinde inceleme yaptı. Polis olay yerinde görgü tanıklarının ve şikayetçilerin ifadelerini alırken, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Bartın Gençlik Spor Kulübü futbolcuları yaşanan saldırı sonrasında kırılan camları temizledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 10:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?