18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Bartınspor'a yeni sponsor

HEMA ENDÜSTRİ A.Ş. BARTIN SPOR'A SPONSOR OLDU

Hattat Holding Hema Endüstri A.Ş. Bartın ve çevresinde yapmış olduğu enerji yatırımları ile her alana destek verirken, şimdi de Bartınspor'a destek oldu.

Hattat Holding tarafından Bartınspor'a 15 bin liralık maddi destek sağlandı. Hattat Holding Batı Karadeniz Enerji Üssü faaliyetleri kapsamında yapmış olduğu enerji yatırımları devam ettiği sürece bölgedeki sosyal faaliyetlere desteğin devam edeceğini belirten Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç, "Bugün Bartınspor'a yaptığımız destek başlangıçtır. Hala kömür ve santral yatırımlarımız sürüyor ve bu yatırımlardan henüz bir kuruş bile kazanılmamışken bu desteğe başladık. Elektrik santrali yatırımı tamamlanıp, elektrik üretimi başladığında çok daha büyük rakamlarla Bartınspor'a destek olmayı hedefliyoruz. İleride buradaki yatırımlar ve projelerin tamamı devreye girdiğinde Bartınspor'a daha da büyük destekler göstereceğiz. Tüm Bartınspor taraftarlarına ve halkımıza bu sponsorluğun hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Hattat Holding Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç, Bartınspor'un 1. lige çıkması için çalışma yapacaklarını söyledi. Tonguç, "Desteğimiz Bartınspor'u 3. ligde görmek içindir. İleride Bartınspor'u 2. lig, 1. lig, Süper Lig hatta UEFA liginde görmek için Bartınspor'a destek vereceğiz. Hattat Holding olarak yaptığımız yatırımlar hayata geçtikçe böyle sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere de desteğimiz artarak devam edecektir" dedi.

Hattat Holding Yeni Projeler Direktörü Tolga Tonguç, Batı Karadeniz Enerji Üssü Faaliyetleri kapsamında yaptıkları taşkömürü üretimi ve çevre dostu enerji santralleri yatırımları sayesinde Bartın ekonomisine büyük bir hizmet kazanacağını belirtti. Tonguç, "Hattat Holding tarafından gerçekleştirilecek olan bu büyük yatırımlarının hayata geçmesi söz konusu olduğunda Hattat Holding gibi daha birçok büyük şirketin yatırım yapmaya bu bölgeye geleceklerdir. Bartınspor'a yapılan destekler daha da büyüyerek artacaktır. Bir çok büyük firma da aynı desteği gösterecektir. Buna yürekten inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 09:36:02
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 09:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?