17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Bartınspor'dan gol şov!

Bartın 1. Amatör Küme'de mücadele eden Bartınspor ve Bartın Polis Gücüspor takımları ligin üçüncü haftasında karşı karşıya geldi. Maçtan Bartınspor 7-1 galip ayrıldı.

Maçın 27. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gören Polis Gücüspor'un futbolcusunun hareketinin kırmızı kart olduğunu düşünen Bartınspor'un Teknik Direktörü Kemal Camcı, orta hakeme, "Kırmızı kart beyefendi" diye bağırınca, maçın hakemi önceden gösterdiği sarı kartın rengini kırmızı olarak değiştirince tepki aldı.


Bartın Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanan maçta Bartınspor ile Bartın Polis Gücüspor takımları karşı karşıya geldi. Maçta rakibine üstün bir oyun sergileyen Bartınspor'da Murat 4 gol atarak takımının galip gelmesinde büyük katkı sağladı. Bartın Polis Gücüspor'un forveti Gökhan, maçın 27. dakikasında Sadettin'e kasıtlı faul yaptı. Maçın hakemi Gökhan'a sarı kart gösterdi.

Hakemin sarı kart göstermesinin ardından Bartınspor kulübesindeki Bartınspor Teknik Direktörü Kemal Camcı, hakeme, "Penaltı beyefendi" diyerek seslendi. Yerde yatan Sadettin'e bakan maçın orta hakemi Deniz Yatkın, daha sonra sarı kart gösterdiği Gökhan'a kartın rengini değiştirerek kırmızı kart gösterdi. Hakemin bu davranışı Bartın Polis Gücüspor'un teknik kadrosu ve yedek futbolcuları ile tribünlerdeki taraftarlar tepki gösterdi.

Hakemin kararlarını Bartınspor lehine kullandığını belirten taraftarlar, hakemi uzun süre protesto ederken, Bartınspor Teknik Direktörü Kemal Camcı'nın sözlerinin ardından sarı kartın iptal edilerek direkt kırmızı kart göstermesi de tepkilere neden oldu.


Kırmızı kartın ardından rakibine iyice baskı kuran Bartınspor'un gollerini dakika 25-45+1-78-85 dakikada (penaltıdan) Murat, 60. dakikada Onur, 77 dakikada Özgür ve 88. dakikada Mert attı. Bartın Polis Gücü'nün tek golü ise 47. dakikada kaptan Ali'den geldi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 19:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?