17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Başarılı sporcuya ödül

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Bartınlı sporcu Hasibe Eylül Elmas'a laptop hediye etti.


30 Eylül-05 Ekim 2008 tarihinde Güney Kore'de yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Bartınlı sporcularından Hasibe Eylül Elmas, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan tarafından dünya ikinciliği başarısı nedeniyle laptop ile ödüllendirildi. Hasibe Elmas'a ödülünü Bartın Vali İsa Küçük verdi. Vali İsa Küçük başarıdan dolayı Bartın'ı sevince boğan Elmas'a teşekkür ederken, "Yaptığımız her işte hedefimiz en mükemmeli yapmak olmalıdır. Doktorluk yapıyorsak hastamıza en
iyi şekilde ilgilenmek, öğretmenlik yapıyorsak öğrencilerimize en güzelini sunmak olmalıdır. Başarının esası da budur. Hasibe Eylül arkadaşımız da bunu yapmıştır. Aldığı dünya 2.'liği gerçekten takdirliktir. Kendisine daha önceki ziyaretinde söylemiştim. Çin'de sadece Hasibe Elmas olarak değil bir Türk genci olarak yarışacaksın. Bunun omuzlarına yüklediği bir güçlük var ama, her Türk genci eğer isterse başarı kaçınılmazdır. Huzurlarınızda bu büyük başarıdan dolayı Hasibe Eylül Elmas'ı bir kere daha kutluyorum. TBMM Başkanımız Köksal Toptan kendilerini bir laptop bilgisayar ile ödüllendirerek bu sevincimizde de her zamanki gibi bizleri son derece mutlu etmişlerdir, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Kurumlar adını taşıdığı kişilere layık olmadır. Bu başarının da bunun bir göstergesi olduğu ortadadır. Türk milleti olarak geçerli akçelere sahip olmalıyız. Geçerli akçe olmak demek, ürettiğinizin her yerde kullanılır olması, teknolojinizin, eğitim ve ekonominizin dünyada kabul edilir olması demektir. Dünya 2.'liğinden dolayı Hasibe Elmas kızımıza tekrar teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Bartın Köksal Toptan Lisesi'nde düzenlenen törende ödülünü alan Hasibe Eylül Elmas, TBMM Başkanı Köksal Toptan'a hediye için teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?