22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Başarıya 'altın' ödül

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, ÖSS Türkiye 3. Yakup Turgut ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) Türkiye 6. Sezai Bezirci'yi altınla ödüllendirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan ödül törenine 396 puan alarak ÖSS Türkiye 3.'sü olan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Yakup Turgut ve 400 puan alarak YDS Türkiye 6.'sı olan Sezai Bezirci ve öğrencilerin aileleri katıldı.

ÖSS ve YDS'de alınan başarıların Bartın açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, kurum olarak ideal ve hedeflerinin bulunduğunu söyledi. Bartın genelinde 32 bin öğrencinin yüzde 40'ının taşımalı eğitim gördüğünü söyleyen Yeşilyurt, "İlde eğitim altyapısı olarak fiziki mekan, araç-gereç, derslik ve bina konusunda eksiğimiz yok. Ancak her şey bunlarla bitmiyor. İnanarak ve samimi olarak, ekip çalışmasıyla eğitim faaliyetlerini icra etmek gerekiyor" dedi.

Yeşilyurt, açıklamalarının ardından her iki öğrenciyi ve ailelerini başarılarından dolayı kutlayarak, altın hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 14:15:30
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 14:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?